Kaip lengva būti arčiau gamtos...
Krepšelis 0

Kuo pakeisti RM-10 iš Garden of Life?

Edvardas Kazlauskis Ganoderma grybai Lentinula Lentinus onkologija Pleurotus reishi vėžys

Labai dažnai mūsų klausia, kuo pakeisti jūsų pamėgtą, ypač onkologinėmis ligomis sergančiųjų, maisto papildą RM-10 iš kompanijos Garden of Life
Taigi, jau daug metų mes tiekiame daugybę maisto papildų su grybais, lenkiančių ir kaina, ir poveikiu, ir geru kainos bei sudedamųjų dalių kiekio santykiu.
Pas mus esantys maisto papildai su grybais:
IMMUNEW. Tai – kuokštinių gri­folių (maitake; Grifola fro­n­­­do­sa), valgomųjų dantenių (shii­ta­ke; Lentinula edodes), tikrinių blizgučių (reishi; Ganoderma lucidum) sausieji eks­traktai ir vitaminas C. https://egamtosproduktai.lt/products/immunew
IMMUNEW FORTE. Tai – kuokštinių gri­folių (maitake; Grifola fro­n­­­do­sa), valgomųjų dantenių (shii­ta­ke; Lentinula edodes), gluos­ni­nių krei­vabu­džių (Pleurotus os­tre­atus) sausieji ekstraktai, vitaminas C, bioflavonoidai, alfa lipo rūgštis ir selenas.
https://egamtosproduktai.lt/products/immunew-forte
INMUNODEN. Tai – kuokštinių gri­folių (maitake; Grifola fro­n­­­do­sa), valgomųjų dantenių (shii­ta­ke; Lentinula edodes), tikrinių blizgučių (reishi; Ganoderma lucidum) sausieji ekstraktai, lakto­feri­nas, Lac­to­ba­cillus acidophillus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lac­tobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus kultūros ir vitaminas C.
Maisto papilde yra pieno produktų (laktoferino) ir gali būti sulfitų pėdsakų.
https://egamtosproduktai.lt/products/inmunoden
INMUNODEN JUNIOR. Maisto papildas vaikams. Tai – gluosninių kreivabudžių (Pleurotus ostreatus) skystasis ekstraktas, lakto­feri­nas, Lac­to­ba­cillus acidophillus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lac­tobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus kultūros ir vitaminas C.
Maisto papilde yra pieno produktų (laktoferino) ir gali būti sulfitų pėdsakų.
https://egamtosproduktai.lt/products/inmunoden-junior
PROPOLVIT DEFENS. Tai – karvių priešpienis, bičių pienelis (vienas gramas pienelio viename buteliuke), valgomųjų dantenių (Lentinula edodes; shiitake) vaisiakūnių sausasis ekstraktas (8:1), tikrinių blizgučių (Ganoderma lucidum; reishi) vaisiakūnių sausasis ekstraktas (12:1), bičių pikio ekstraktas, vitaminas B6. Maisto papilde yra pieno produktų.
https://egamtosproduktai.lt/products/marnys-propolvit-defens
COMPOSOR 29 STOP TIME. Tai – plėvėtųjų kulkšnių (Astragalus membranaceus) šaknų skystasis eks­traktas, paprastųjų granatmedžių (Punica granatum) vaisių apyvaisių skystasis eks­trak­tas, tikrųjų imbierų (Zingiber officinale) šakniastiebių lio­fi­li­zuo­tas eks­­trak­tas, valgomųjų dantenių (shiitake; Lentinula edodes) vai­sia­kū­nių sau­sa­sis ekstraktas.
https://egamtosproduktai.lt/products/composor-29-stop-time-complex
A PROTEGERSE. Tai – sirupo konsistencijos maisto papildas vaikams, kuriame yra gluos­ninių kreiva­bu­džių (Pleu­rotus ostreatus) po­li­sa­charidų kompleksas (betagliukanai), bičių pikio užpilas, juodųjų serbentų uo­gų koncentratas, raus­­va­žie­džių ežiuo­lių (Echi­na­cea purpurea) šaknų užpilas, vitaminai C, E, A, B6, B2, B12, folio rūgštis.
https://egamtosproduktai.lt/products/a-protegerse
MEZCLA DE SETAS. Tai grybų mišinys, kuriame yra valgomųjų dantenių (Lentinula edodes; shiitake), kuokštinių grifolių (Grifola frondosa; maitake), tikrinių blizgučių (Ganoderma lucidum; reishi) ir gluosninių kreivabudžių (Pleurotus ostreatus) vaisiakūnių milteliai (santykiu 1:1:1:1). https://egamtosproduktai.lt/products/mezcla-de-setas
Dar yra toks dalykas. Daugelis mano, kad kuo daugiau sudedamųjų dalių, šiuo atveju, grybų, tuo geriau. Ne visada taip yra ir ne visada taip reikia. Pvz., daugelį imponavo, kad papilde RM-10 buvo dešimt skirtingų grybų. Na, 10 grybų geriau nei vienas ar du. Bet neužmirškime, kad kapsulės ar tabletės tūris yra ribotas. Jei į vieną, tarkim, tabletę pridėsime 10 grybų, tai kiekvieno grybo tabletėje bus 1/10. Taip, visi grybai, daugiau ar mažiau, turi betagliukanų, tai, atrodo, viskas gerai, nes kiekvienas grybas atneš po savo betagliukaną ir visa tabletė bus su betagliukanais.
Bet... Kiekvienas grybas dar turi savo specifiškai veikiančių medžiagų. Ir tai yra labai svarbu onkologijoje. Reishi grybo specifinių medžiagų, veikiančių tam tikrus onkologinius procesus, 1 tabletėje bus tik 1/10, palyginus su tuo, jei tabletėje būtų vien tik reishi. Tas pats bus, pvz., su maitake. Jos specifinių medžiagų taip pat bus tik 1/10. Ir taip su visais kitais 8 likusiais grybais. Jau supratote, kad tos 1/10-osios tam tikrų specifinių medžiagų gali neužtekti, kad paveiktume tam tikrus onkologinius procesus organizme, nes kiekviena 1/10 dalis veiks juk skirtingai...
Tad kartais yra geriau, kai vienoje tabletėje (ar kapsulėje) yra mažiau sudedamųjų dalių, nes tokiu atveju tam tikrų specifiškai veikiančių medžiagų bus žymiai daugiau.


Senesni Naujesni